2009. július 15., szerda

Részegen 1.

Elég már ebből a semmiből. Mindenki csak úgy tesz mintha, aztán nem is csinál semmit. Utálom, hogy én mindig úgy viszonyulok mindenkihez, ahogy én várnám, hogy viszonyuljanak hozzám, aztán azt észre sem veszem, ha csak én vagyok jófej és mindenki más bunkó velem.

TISZTELT FELHASZNÁLÓ! KÉREM, FIGYELJEN ODA JOBBAN A KÖRNYEZETÉRE, MERT HA CSAK MAGÁRA FIGYEL, ABBAN AZ ESETBEN NEM HASZNÁLJA AZ AGYNYOMTATÓ MINDEN FUNKCIÓJÁT, S EGYES ALKATRÉSZEK LEVÁLHATNAK A SZERKEZETRŐL, AMI AZ EMBERI TESTRE FOKOZOTTAN VESZÉLYES!

Na, ez frankó, még jó, hogy ma megyek kirúgni a hámból. Kicsit elfelejtek minden külső forrásból érkező hülyeséget, amik már annyira idegesítenek, hogy legszívesebben mindet kikapcsolnám. Ha ezek a hátráltató tényezők a photoshop-ban lennének a kép rétegei, mindegyik mellett áthúznám azt a szemet formáló ikont, s így egyik sem maradhatna látható. Csak a háttér maradna meg, tehát a világ, de úgy hogy csak összemosódva látnám, s azt felfognám, hogy az egész létezik és zajong, de fogalmam sem lenne arról, mikből vagy kikből áll össze, s hogy végül milyen hangokat ad ki magából…

Az is igaz, azt nem szeretem túlzottan, ha az élet nagy dolgait az élet nagy dolgaihoz, vagy az élet részeihez hasonlítjuk, mert az olyan, mintha azt mondanánk, hogy az alma egyik magja olyan, mint az alma másik magja, csak annyiban különbözik, hogy nem az egyik magja, hanem a másik. Bár ezek alapján azt hiszem, a hasonlat intézményét, úgy ahogy van megszüntethetnénk.


Azt hiszem, a pillanatnyi teljes szabadság szérumot csak alkohol formájában vehetem ma magamhoz, azt hiszem, más nem lehet segítségemre.

TISZTELR FELHASZNÁLÓ! HA JÓL ÉRZÉKELTÉK SZENZORAINK, ÖN AZ ELKÖVETKEZŐ ÓRÁKBAN ALKOHOLT SZÁNDÉKOZIK FOGYASZTANI. ANNAK IDEJÉN AZÉRT VÁLASZTOTTUK ÖNT AZ AGYNYOMTATÓ TESZTELÉSÉRE, MERT TUDOMÁSUNK SZERINT ÖN TELJESEN ABSZTINENS. MIELŐTT ALKOHOLT VENNE MAGÁHOZ, KÉRJÜK, HÍVJA TITKOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT A MÁR ISMERT NYILVÁNOS KÓDJÁT MAJD HÁROM SÍPSZÓ UTÁN VEGYE FEL A KAPCSOLATOT DISZPÉCSERÜNKKEL. KÖSZÖNJÜK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Creative Commons License
agynyomtató by Balázs Greiner is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország License.